"Als je omgevingswerk tof vindt moet je bij Exsin werken."

Wij zijn een hecht team van jonge mensen met een gezamenlijke passie voor omgevingswerk. Mensen met talent. En de ambitie om iets met dat talent te doen. Wij zijn Exsin.


69

getalenteerde omgevingsprofessionals
30

de gemiddelde leeftijd van onze talenten

Onze mensen aan het woord

Floris

Oktober 2017. Bij bureau Exsin voelt veiligheidskundige Floris Melis zich weleens een vreemde eend in de bijt tussen al die collega’s met milieudiploma’s. Tegelijk is hij de onmisbare factor als het aankomt op toezicht bij evenementen.
Lees meer

Serena

Ik wil vooral mezelf ontwikkelen. Daarom heb ik voor Exsin gekozen. Er wordt echt in je geïnvesteerd. En het is tof dat je werkt met meer mensen die hetzelfde doen. Dat maakt je beter.

Ronald

Mei 2018. “Soms moet je net even buiten het juridische denken. Door het gesprek aan te gaan voorkom je vaak een heel juridisch traject.” Ronald Oostra over zijn werk als juridisch adviseur bij Exsin.
Lees meer

Simon

Augustus 2018. Wat is er nou leuker dan achter de schermen kijken bij bedrijven waarvan je voorheen alleen de naam kende. Simon Nij Bijvank over zijn werk als toezichthouder.
Lees meer

Jodie

Juli 2017. Ze is nog geen jaar in dienst bij Exsin, maar heeft al helemaal haar draai gevonden. Vergunningverlener Jodie de Klerk (25) over haar vliegende start als pas afgestudeerde.
Lees meer