“Bij Exsin krijg je de kansen die je verdient.”

Tibor (31) werkt al vijf jaar bij Exsin. Eerst als toezichthouder, nu als accountmanager. Hij zoekt continu naar nieuw en ervaren talent om aan ons team toe te voegen. Zijn boodschap? “Solliciteer en sta open voor een gesprek met ons.”

Hij is overtuigd dat Exsin de plek is waar je wilt werken. Waar je blijft leren. Waar je jezelf blijft verbreden.

Hoe kwam jij zelf in aanraking met Exsin?

“Via Google. Ik wilde graag weg bij mijn oude werk, waar ik recruiter was. Bij Exsin werd ik warm onthaald. De eerste vier jaar was ik vakinhoudelijk actief met milieu- en energietoezicht. Als relatief onervaren toezichthouder energiebesparing kreeg ik al de verantwoordelijkheid op verschillende projecten bij omgevingsdiensten. In korte tijd leerde ik plannen, communiceren en verantwoordelijkheid nemen. Exsin gaf me het vertrouwen, waardoor ik de leiding durfde te pakken. Ik werd snel volwassen. Voelde me belangrijk. Gezien. De jaren die volgden ontwikkelde ik mezelf steeds verder. Dat motiveerde om mezelf te blijven verbreden. Figuurlijk dan.

Bij Exsin groeide ik vervolgens naar accountmanager. Terug bij waar ik eigenlijk vandaan kom: commercie. Ik benader weer mensen die een carrièreswitch willen maken, maar deze rol is veelzijdiger dan die van een recruiter. En ik werk minder vanuit commerciële targets dan bij mijn vorige werkgever. Hier geven we mensen de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden. Wat ze goed kunnen. Dat is het uitgangspunt. Hierdoor staan ze te popelen om aan de slag te gaan, wat leidt tot het allerbeste werk. Voor onze opdrachtgevers én medewerkers. Bovendien doe ik nu wat met mijn studie milieukunde. Hier zit ik op mijn plek.”

Wat wil je zeggen tegen omgevingsprofessionals die een overstap naar Exsin overwegen?

“Bij Exsin krijg je de kansen die je verdient. Als je laat zien wat je kunt en je pakt door, dan kan hier vanalles. Ideeën worden altijd aangehoord en meestal wordt dit ook serieus besproken. Gezien als kans. Kortom: maak een plan, bespreek het en werk toe naar een mijlpaal, daar word je bij ons in gesteund. Wij gaan ervanuit dat iedereen zich beter ontwikkelt, als ze zich bezighouden met persoonlijke interesses en doelen. Daar helpen we bij. Je krijgt vrijheid, vertrouwen en de ruimte om ergens naar toe te werken.

Ik heb zelf altijd veel ideeën en ben vrij ambitieus. Hier krijg ik de kans om die gedachten om te zetten in plannen en ze uit te voeren. Wat heb ik nodig om doelen te halen? Wat moet ik leren? Wie kan mij helpen? Hierdoor blijf ik groeien. Blijf ik skills ontwikkelen. Het kan snel gaan bij Exsin als je initiatief neemt. Doorzet. Ineens ben ik vijf jaar verder en werk ik hier nog steeds.

Samen kunnen we van Nederland een prettig land maken om in te leven. Daar dragen we met Exsin aan bij. En daar hebben we de beste mensen voor nodig. Mensen met ervaring en mensen met talent. Mensen die initiatief nemen. Leergierig zijn. Pit hebben. Dan krijg je bij Exsin de kansen die je zoekt. Ik ga graag met je in gesprek om daarover te praten.”

Lees hier alle verhalen van onze medewerkers

Ook zo'n mooie baan?

Dat kunnen we ons voorstellen. Dus stel je voor! Wie weet heb jij binnenkort ook zo’n onvoorstelbaar toffe baan.

Bekijk vacatures

Maak kennis met je toekomstige collega’s!

Meet the team