Flexibele schil voor het fysieke domein

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

Bij Exsin weten we dat je als leidinggevende in het fysieke domein regelmatig meer werk hebt dan jouw team aankan. Om te zorgen dat het werk zich niet opstapelt, heb je goede mensen nodig.

Daarom leveren wij denkkracht en mankracht in de niche van vergunningverlening, toezicht en (juridisch) advies in heel Nederland. We werken inmiddels voor 22 van de 29 omgevingsdiensten, vele gemeenten, provincies en  waterschappen.

Onze expertise

Het probleem voor onze opdrachtgevers is de krapte op de arbeidsmarkt en het gebrek aan opleidingsplekken. We weten hoe lastig het is om goede mensen te vinden, te binden en continu op te leiden. Daarom zijn wij 20 jaar geleden gestart met Exsin. We binden talentvolle professionals, leiden ze op tot de besten in de markt én matchen ze vervolgens met onze opdrachtgevers.

Grofweg doen we deze dingen:

 1. Vergunningen >
  Milieu, Natuur (flora en fauna activiteiten, Natura 2000)
 2. Toezicht >
  Industrie, Agrarisch, Energie, Bodem
 3. Juridische ondersteuning >
  Omgevingsrecht, Bestuursrecht, Waterrecht, Natuurrecht
 4. Management, Beleid en Advies >
  Milieu, Ruimtelijke ordening (RO), Bouw, Orde en Veiligheid, Duurzaamheid, Evenementen…
Bekijk onze mensen

Onze professionals hebben pit

In elke zin van het woord. Ze hebben zin in elke klus en elke opdracht. Zorgen voor sfeer en elan op elke afdeling. En bijten zich vast in elke taak. Omdat ze de kans hebben gekregen om carrière te maken in dat waar hun passie ligt. En die kans grijpen ze met beide handen aan. Hoe we dat doen?

En dit is hoe ze jou kunnen helpen

1. Mail ons wat voor professional je zoekt.
2. Match jouw dossiers met onze beschikbare mensen.
3. En krijg het werk gedaan.

Dus je kunt stoppen met je af te vragen hoe je met te weinig mensen, te veel werk gedaan krijgt. En gun jezelf én je team weer het gevoel van in control zijn.

Mail ons jouw inhuurbehoefte
small-border-bottom Jos van Til 01 sociaalmetcollegas

Een greep uit onze opdrachtgevers

Dit zeggen onze klanten over ons:

“De mensen van Exsin passen goed bij ons. Net of ze dezelfde bloedgroep hebben als wij: zelfstandig werkende mensen die de samenwerking opzoeken.

Met een enorme drive en het juiste kennisniveau om goed werk te leveren. Met dank aan het opleidingsprogramma in de Academy by Exsin.”

– Mirjam Lammers, Omgevingsdienst Achterhoek

“Ik vind twee dingen heel prettig aan Exsin. Ten eerste heb ik een vaste contactpersoon die ik rechtstreeks kan bellen. Hij kent mijn organisatie en begrijpt heel snel precies wat ik zoek.

Ten tweede kan ik terecht voor detachering maar ook om milieucontroles te laten uitvoeren. En dat tegen een vaste vooraf afgesproken prijs.”

– Marcel van der voet, Omgevingsdienst de Vallei

We werken in een markt met capaciteitstekort. Exsin helpt ons met het opleiden van trainees, verlenen van vergunningen en ondersteuning bij RO-vraagstukken. Daarnaast is een jurist bij ons gedetacheerd. We werken best veel samen dus.

Het is een goed en professioneel bureau. Doordat ze ook nog snel schakelen en goed meedenken, is het heel fijn samenwerken.

– Isabel van Dijk, Omgevingsdienst Achterhoek

“We huren Exsin voor voor extra capaciteit bij zowel vergunningen, toezicht als advies, bijvoorbeeld juridisch medewerkers. Wij kunnen niet 100% voorspellen waar het werkaanbod ligt, daarom werken we met een flexibele schil.

Wat ik prettig vind, is dat Exsin zijn processen goed op orde heeft. Ze denken mee, zijn proactief en hebben een reële tariefstelling. De mensen die er werken zijn tevreden en leergierig, het zijn professionals waar je van op aan kunt.”

– Ronald van Dolen, Omgevingsdienst IJsselland