Verhalen van omgevingsprofessionals met pit

Jordy van Riel

Jordy (29) controleert als toezichthouder of bedrijven voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van milieu. Zijn vrije tijd besteedt hij onder andere aan autodetailing. Dat werkt ontspannend én levert snel resultaat...
Lees meer

Henk Hof

Henk (61) werkte jarenlang als bedrijfsadviseur ruimtelijke ordening. Sinds anderhalf jaar werkt hij bij Exsin. Dat bevalt goed. Hij kan kiezen voor de leuke dingen van zijn werk.
Lees meer

Kirsten van de Pavert

Kirsten (39) werkt al bijna vijf jaar bij Exsin. Doordat zij zowel facilitair- als accountmanager is, kent ze alle medewerkers. En veel opdrachtgevers. En de sfeer? Die helpt haar enorm in haar werk.
Lees meer

Maaike van der Meer

Maaike (26) studeerde intagrale veiligheidskunde. Ze startte bij Exsin fulltime als vergunningverlener. En werd binnen het jaar zwanger. Of ze minder mocht werken? Uiteraard!
Lees meer

Marijn Heerink

Hij studeerde studeerde Milieukunde in Deventer en startte als toezichthouder toen bij Exsin twaalf mensen werkten. Marijn (30) zag die club in 6 jaar groeien tot zo'n 70 collega’s.
Lees meer

Ronald Huberts

Ronald (40) begon 14 jaar geleden als junior toezichthouder bij Exsin. Inmiddels is hij doorgegroeid naar teamcoach. Hij helpt nu 28 toezichthouders om hun werk zo goed mogelijk te doen. Te groeien. Carrière te maken...
Lees meer

Floris Melis

Floris (32) is op zijn dertigste al senior adviseur geworden. Hij bouwt dan ook al zeven jaar aan een carrière bij Exsin.
Lees meer

Serena de Wit

Serena (31) studeerde milieukunde en werkt al vijf jaar als adviseur omgeving bij Exsin. Inmiddels is ze twee kinderen rijker, daarom heeft ze soms extra vrije tijd nodig en die krijgt ze.
Lees meer

Susan Dankelman

Susan (29) studeerde IT-recht en startte vlak na haar studie bij Exsin als juridisch adviseur omgevingsrecht, terwijl ze geen kennis had van het omgevingsrecht. Niet erg. Bij Exsin is talent het belangrijkste ingrediënt...
Lees meer
green-swirl

Mis niets van Exsin. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.