Exsin en zelfstandige professionals

Exsin werkt regelmatig met zelfstandige professionals. Denk hierbij aan specifieke adviesprojecten, wanneer wij bepaalde expertise niet in huis hebben, of als we extra mankracht om een klant van de juiste tijdelijke (detacherings)kracht te kunnen voorzien.

Voordelen

Jij krijgt via ons mogelijk mooie opdrachten en wij tevreden opdrachtgevers. Daarnaast kunnen we het hebben over het volgen van onze vakinhoudelijke trainingen. Exsin houdt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte van de projecten waarbij wij betrokken zijn. Door ons te volgen op Linkedin of Twitter blijft u op de hoogte van opdrachten waarvoor wij zelfstandige professionals zoeken.

Inschrijven

Wij hanteren voor zelfstandige professionals een eenvoudige inschrijvingsprocedure. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@exsin.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Actueel Curriculum Vitae (CV)
  • Samenvatting CV
  • Korte motivatie
  • Twee referenties
  • Beschikbaarheid
  • Tarief

Je ontvangt binnen een week een bevestiging van inschrijving. Wanneer wij – op basis van uw profiel – een match denken te hebben, dan plannen we een afspraak.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kirsten van de Pavert, bereikbaar via recruitment@exsin.nl of telefonisch via 06-10882469.

Peper of banaan? Wat ben jij? Doe de test en bekijk of jij bij Exsin past!

Onze omgevingsprofessionals hebben pit. In elke zin van het woord. Ze hebben zin in elke klus en elke opdracht. Zorgen voor sfeer en elan op de afdeling.

Doe de bananentest