Exsin en Zelfstandige Professionals

Exsin maakt regelmatig gebruik van de kennis van Zelfstandige Professionals. Denk hierbij aan specifieke adviesprojecten, wanneer wij bepaalde expertise niet in huis hebben. Tevens lenen wij regelmatig Zelfstandige Professionals in om een klant van de juiste tijdelijke (detacherings)kracht te kunnen voorzien.

Inschrijven

Wij hanteren voor Zelfstandige Professionals een eenvoudige inschrijvingsprocedure. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@exsin.nl met daarin de volgende gegevens:
– Actueel Curriculum Vitae (CV)
– Samenvatting CV
– Korte motivatie
– Twee referenties
– Beschikbaarheid
– Tarief

U ontvangt binnen een week een bevestiging van inschrijving. Wanneer wij – op basis van uw profiel – een passende opdracht denken te hebben gevonden, nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Indien wij al eerder van uw diensten gebruik hebben gemaakt kan een eerste gesprek achterwege blijven.

Voordelen

Natuurlijk wilt u voorzien zijn van voldoende opdrachten. Wij kunnen u daarbij helpen. Daarnaast hebben wij aanvullende regelingen en krijgt u kosteloos of tegen een geringe vergoeding de mogelijkheid om vakinhoudelijke trainingen te volgen. Exsin houdt u door middel van een nieuwsbrief op de hoogte van de projecten waarbij wij betrokken zijn. Door ons te volgen op Linkedin of Twitter blijft u op de hoogte van opdrachten waarvoor wij zelfstandige professionals zoeken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kirsten van de Pavert, bereikbaar via recruitment@exsin.nl of telefonisch via 06-10882469.

Peper of banaan? Wat ben jij? Doe de test en bekijk of jij bij Exsin past!

Onze omgevingsprofessionals hebben pit. In elke zin van het woord. Ze hebben zin in elke klus en elke opdracht. Zorgen voor sfeer en elan op de afdeling.

Doe de bananentest