callout-top-border callout-bottom-border

Flexibele schil voor
het fysieke domein

Wij werken in de niche van vergunningverlening, toezicht en handhaving en (juridisch) advies. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, omgevingsdiensten, provincies en waterschappen. Zodra zij tijdelijk extra mankracht nodig hebben, dan helpen wij door projecten aan te nemen, iemand te detacheren of het geven van trainingen.

Omgevings-professionals
met pit

Elke fase in de carrière én het leven van een professional vraagt om een andere invulling. Wij zoeken altijd de perfecte match. Daarom willen de beste omgevingsprofessionals graag bij ons komen werken. Blijven ze langer. En worden ze graag ingehuurd door onze opdrachtgevers.

Wij zijn een echte specialist in het leveren van denkkracht en mankracht in de niche van het fysieke domein. Dat doen we zowel in de vorm van detachering als projecten.

Grofweg doen we vier dingen:
1. Vergunningverlening
2. Toezicht
3. Juridische ondersteuning
4. Management, beleid en advies

Lees wat we doen

Kickstart van carrières

Of je nou veel ervaring hebt of weinig. Of je nou bereid bent om elke dag een uur te rijden voor een gave opdracht, of liever op de fiets gaat. Of je nou 5 dagen wilt werken of 3. Wij hebben de baan die past bij jouw leven.

Daarvoor kijk je met je teamcoach naar jouw persoonlijke behoefte, zowel zakelijk als privé. We zoeken een opdracht die past bij jouw leven, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
Wil je ook zo’n werkgever?

Naar onze vacatures
small-border-bottom Exsin projectenkaart Nederland (1)