callout-top-border callout-bottom-border

Flexibele schil voor
het fysieke domein

Wij werken in de niche van vergunningverlening, toezicht en handhaving en (juridisch) advies. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, omgevingsdiensten, provincies en waterschappen. Bijvoorbeeld voor hulp bij de Omgevingswet, het verlenen van een milieuvergunning of het toezicht daarop.

Omgevings-professionals
met pit

Elke fase in de carrière én het leven van een professional vraagt om een andere invulling. Wij zoeken altijd de perfecte match. Daarom willen de beste omgevingsprofessionals graag bij ons komen werken. Blijven ze langer. En worden ze graag ingehuurd door onze opdrachtgevers.

Wij zijn een echte specialist in het leveren van denkkracht en mankracht in de niche van het fysieke domein. Dat doen we zowel in de vorm van detachering als projecten.

Grofweg doen we vier dingen:
1. Vergunningverlening
2. Toezicht
3. Juridische ondersteuning
4. Management, beleid en advies

Lees wat we doen

Kickstart van carrières

Of je nou veel ervaring hebt of weinig. Of je nou bereid bent om elke dag een uur te rijden voor die ene gave opdracht, of liever op de fiets gaat om op tijd thuis te zijn. Of je nou 5 dagen wilt werken of 3. Wij hebben de baan waarmee je meer uit jezelf haalt, en die past bij jouw leven.

Daarom krijg je niet alleen vakinhoudelijke trainingen. Maar kijk je met je eigen teamcoach naar jouw persoonlijke opleidingsbehoefte. Het gaat erom dat jij de beste omgevingsprofessional wordt die je kunt zijn.

Naar onze vacatures
small-border-bottom Exsin projectenkaart Nederland (1)