callout-top-border callout-bottom-border

Uitblinkers in een niche

Wij werken in de niche van vergunningverlening en handhaving in het fysieke domein. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, omgevingsdiensten en overheidsinstellingen die hulp nodig hebben bij de Omgevingswet, het verlenen van een vergunning voor bijvoorbeeld de bouw van een fabriek, of de Vuelta. Of het toezicht daarop.

Afbeelding door: Victor van Werkhooven

Omgevings-professionals
met pit

Elke fase in de carrière én het leven van een professional vraagt om een andere invulling. Wij maken er een sport van om altijd die beste match te vinden. Daarom willen de beste omgevingsprofessionals graag bij ons komen werken. Blijven ze langer. En worden ze graag ingehuurd door onze opdrachtgevers.

Dit is onze niche

Wij zijn een echte specialist in het leveren van denkkracht en mankracht in de niche van vergunningverlening, toezicht en handhaving, en juridische ondersteuning in het fysieke domein. Dat doen we zowel in de vorm van detachering als projecten.

Kickstart voor carrières

Veel van onze professionals zijn binnen gekomen als jonge honden. Net van school, zonder ervaring maar met een enorme drive en ambitie. Niet te stoppen. Wij koppelen deze starters aan een mentor met meer ervaring, begeleiden ze. Leiden ze op. Leren ze het vak. En maken ze tot de beste omgevingsprofessionals die ze maar kunnen worden.

Onze opdrachtgevers

Wat jij wil

Of je nou veel ervaring hebt of weinig. Of je nou bereid bent om elke dag een uur te rijden voor die ene gave opdracht, of liever op de fiets gaat om op tijd thuis te zijn. Of je nou 5 (waarom geen 6!?) dagen wilt werken of 3. Wij hebben de baan waarmee je meer uit jezelf haalt, en die past bij jouw leven.

Academy by Exsin

Wij nemen jouw carrière serieus. Daarom hebben we bij Exsin onze eigen Academy. Daar krijg je niet alleen vakinhoudelijke trainingen. Maar kijk je ook samen met je eigen mentor naar jouw persoonlijke opleidingsbehoefte. Het gaat erom dat jij de beste omgevingsprofessional wordt die je kunt zijn.

Academy by Exsin
small-border-bottom Exsin projectenkaart Nederland (1)

Ervaren professionals gezocht

Heb jij meer dan 5 jaar ervaring als omgevingsprofessional en zoek je een baan die beter past bij je leven?

Check onze vacatures

Maak direct kennis met je toekomstige collega’s!

Meet the team