‚ÄúBij Exsin is een prettige sfeer, met volop doorgroeimogelijkheden‚ÄĚ

Tim (30) studeerde diermanagement, startte bij ons als vergunningverlener, en groeide door tot casemanager milieu. Van een uitvoerende rol, naar een organiserende en aansturende rol. 
 
Als jij wil werken aan een beter milieu, maar je zoekt nog naar de juiste plek, lees dan door. 

Waardoor bleek Exsin de ideale plek om na je studie te starten?

“Wat ik wilde is bijdragen aan natuur, milieu en klimaat. Daarom begon ik als vergunningverlener. Inhoudelijk sprak het werk me aan, maar het was heel uitvoerend. Een aanvraag was goed, of niet. Al snel wilde ik meer doen. Regelen, aansturen en coördineren.

Dat is fijn aan Exsin, als je aangeeft welke ambitie je hebt, zoeken ze met je mee naar de juiste plek. 
 
Bij de gemeente Oss werd ik vervolgens agrarisch regisseur vergunningen. Een boer die een nieuwe koeienstal wil bouwen, of een varkenshouder die subsidie wil; ik begeleidde het hele proces tot aan de definitieve vergunning. Alles was nieuw en dus uitdagend.
 
Ik heb weleens naar mijn scherm gestaard en gedacht: wat heb ik mezelf op de hals gehaald. Maar ook dat is Exsin voor mij: ik kan 80 mensen bellen, waarvan altijd wel iemand hetzelfde vraagstuk heeft gehad en wil helpen.

We doen ons werk samen. Hierdoor kan ik snel stappen maken, mezelf ontwikkelen en inmiddels heb ik een nieuwe functie: casemanager milieu.’

Kun je carrière blijven maken bij Exsin?

“Mijn ambitie is om coördinerende en leidinggevende rollen te vervullen, als projectleider, casemanager of teamleider. Sinds ik die ambitie heb uitgesproken, krijg ik allerlei handvatten om mezelf daarin te ontwikkelen. 

Bij Exsin hebben we bijvoorbeeld de Academy by Exsin. Wij leiden zowel collega’s als klanten op. Het ene moment volg ik daar leiderschaps- of communicatietrainingen, een andere dag geef ik zelf cursussen over het Activiteitenbesluit, Het Omgevingsrecht en Vergunningen schrijven.

Ik leid nu dus andere mensen op, zodat ook zij bijdragen aan een gezonder en leefbaarder milieu.

Daarnaast zit ik in Team Management, Beleid & Advies. Hierin zitten meer projectleiders, coördinatoren, casemanagers en beleidsadviseurs, van wie ik kan leren. En andersom.

We bespreken casussen, delen ervaring en helpen elkaar verder. Daar krijg ik echt energie van. Een gezonde, prettige sfeer met volop doorgroeimogelijkheden.‚ÄĚ

Lees hier alle verhalen van onze medewerkers

Ook zo'n mooie baan?

Dat kunnen we ons voorstellen. Dus stel je voor! Wie weet heb jij binnenkort ook zo’n onvoorstelbaar toffe baan.

Bekijk vacatures

Maak kennis met je toekomstige collega’s!

Meet the team