"Als je omgevingswerk tof vindt moet je bij Exsin werken."

Wij zijn een hecht team van jonge mensen met een gezamenlijke passie voor omgevingswerk. Mensen met talent. En de ambitie om iets met dat talent te doen. Wij zijn Exsin.


50

getalenteerde omgevingsprofessionals
30

de gemiddelde leeftijd van onze talenten

Onze mensen

Floris

Bij bureau Exsin voelt veiligheidskundige Floris Melis zich weleens een vreemde eend in de bijt tussen al die collega’s met milieudiploma’s. Tegelijk is hij de onmisbare factor als het aankomt op toezicht bij evenementen.
Lees meer

Serena

Ik wil vooral mezelf ontwikkelen. Daarom heb ik voor Exsin gekozen. Er wordt echt in je geïnvesteerd. En het is tof dat je werkt met meer mensen die hetzelfde doen. Dat maakt je beter.

Axel

Overtuig waar het kan, wees standvastig waar het moet. Met die instelling houdt Axel de Koning toezicht. Een interview over zijn drijfveren en de ruimte die hij bij Exsin kreeg om zijn eigen stijl te ontwikkelen.
Lees meer

Marco

Zoals je een boot zeewaardig maakt, zo kun je ook een plan van een burger of ondernemer overheidswaardig maken. Met vergunningverlener Marco Schutte, gedetacheerd namens Exsin, haal je zowel deze instelling als de kennis daarvoor in huis.
Lees meer

Jodie

Ze is nog geen jaar in dienst bij Exsin, maar heeft al helemaal haar draai gevonden. Vergunningverlener Jodie de Klerk (25) over haar vliegende start als pas afgestudeerde.
Lees meer

Ronald

“Soms moet je net even buiten het juridische denken. Door het gesprek aan te gaan voorkom je vaak een heel juridisch traject.” Ronald Oostra over zijn werk als juridisch adviseur bij Exsin.
Lees meer