7 redenen om met je ervaring voor Exsin te kiezen

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

7 redenen om met jouw ervaring voor Exsin te kiezen

Vol overtuiging zeggen we dat ons adviesbureau ideaal is voor ervaren professionals. Wil je blijven werken aan een betere leefomgeving, zonder je in bochten te wringen? Lees dan door. Wij passen ons aan, aan jouw leven, in plaats van andersom.

Check het filmpje van Maxime maar:

Meteen overtuigd?

Voor deze vacatures zoeken we per direct iemand:

of check hier al onze vacatures >

Twijfel je nog?

Hier zijn nog eens zeven redenen om je bij ons aan te sluiten:

1. Doe werk dat ertoe doet

Je krijgt uitdagende opdrachten. Werk moet meer zijn dan een manier om geld te verdienen; het moet ook betekenisvol zijn. Onze opdrachtgevers zijn grote overheidsinstellingen zoals omgevingsdiensten, provincies en gemeenten. Onze accountmanagers vinden opdrachten die aansluiten bij jouw interesse en expertise, dichtbij jouw woonplaats, waar dan ook in Nederland.

2. Werk in een hecht team

Bij Exsin draait alles om samenwerking en ondersteuning. Verbinding is een van onze kernwaarden. Onze bedrijfscultuur zorgt ervoor dat collega’s altijd klaarstaan om elkaar te helpen. Dit bevordert een prettige werkomgeving en zorgt voor de beste resultaten voor onze klanten. Of je nu een vraag hebt, advies nodig hebt of gewoon een luisterend oor zoekt, er is altijd iemand beschikbaar om je te ondersteunen.

3. Ontwikkel je kennis, je skills en je carrière

We hechten veel waarde aan professionele ontwikkeling. Ons uitgebreide trainingsprogramma biedt zowel kennis- als soft skills-trainingen, variërend van wet- en regelgeving tot leiderschaps- en communicatietrainingen. Je krijgt ook een persoonlijk budget om zelf trainingen te kiezen die jouw carrière verder helpen. Zo blijf je je voortdurend ontwikkelen en groeien, zowel als persoon als in je vakgebied.

Check hier de website van Academy by Exsin > 

4. Kom leuke dingen doen

Bij Exsin geloven we dat werkplezier bijdraagt aan betere prestaties. Daarom organiseren we regelmatig uitjes en evenementen, zoals zomer- en winterfeesten. We hebben een actieve personeelsvereniging die van alles organiseert. Collega’s initiëren vaak zelf activiteiten zoals boulderen, fietsen, hardlopen, padellen en darten. Al die activiteiten versterken de band tussen collega’s en zorgen voor een prettige werksfeer.

Check onze LinkedIn-pagina om die sfeer te proeven >

5. Werk zoals het bij jou past

Flexibiliteit is een van de uitgangspunten van Exsin. We begrijpen dat een gezonde werk-privébalans cruciaal is voor goede prestaties. Daarom bieden we flexibele werkplekken en -tijden aan. Of je nu liever thuis werkt, op kantoor, of een combinatie van beide, bij ons deel je jouw werkweek in op een manier die het beste bij jou past. Wij passen ons aan jou aan, in plaats van andersom. Probeer het maar eens.

Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ronald >
Of dat van van Wilma >
Of kies een van de andere verhalen >

6. Profiteer van onze goede naam

Exsin heeft een uitstekende reputatie in de niche van de fysieke leefomgeving. Dankzij deze goede naam komen de mooiste opdrachten bij ons binnen, waardoor er altijd voldoende werk is voor onze medewerkers. Jij werkt aan uitdagende en interessante projecten, mits jij je werk goed doet, je verantwoordelijkheid neemt en zorgt voor een beetje pit op kantoor.

7. Gun starters een kickstart van hun carrière

Een van de sterkste punten van Exsin is onze focus op het opleiden van jong talent. We zorgen voor een gezonde instroom en doorstroom van medewerkers, waarbij ervaren collega’s een belangrijke rol spelen. Daarom zoeken we ervaren professionals die hun kennis willen overdragen en hun ervaring willen delen. Die de ene dag nog met de voeten in de klei staan, maar de andere dag bij ons op kantoor in Zwolle zijn, zodat jonge professionals vragen kunnen stellen. Zo behouden we een dynamische en leerrijke omgeving voor iedereen.

Ben je er nog? Fijn. Dan vatten dit stuk nog voor je samen:

  1. Zoek je werk dat ertoe doet?
  2. Wil je werken in een hecht team?
  3. Wil je je blijven ontwikkelen?
  4. Wil je leuke dingen doen met collega’s?
  5. Zoek je een betrouwbare werkgever?
  6. Wil je een werkgever die rekening houdt met jouw privéleven?
  7. Wil je jouw kennis en ervaring delen met nieuwe talenten?

Kies dan voor Exsin en gun jezelf én jouw carrière een volgend niveau.

Nou, is je interesse gewekt?

  1. Plan een afspraak met Wouter.
  2. Stel al je vragen over Exsin.
  3. Beslis dan of je gaat solliciteren.

Graag tot ziens. Als je durft.

Nieuws

17 juni 2024

Werk je als freelancer binnen het fysieke domein? 

We krijgen de mooiste opdrachten, dus misschien kunnen we jouw expertise wel inzetten.
Lees meer
6 juni 2024

Waar kan een junior juridisch adviseur omgeving ervaring opdoen?

Waar kun je ervaring in milieu- of omgevingsrecht opdoen? Dat is namelijk een dingetje. Vooral bij de overheid.
Lees meer
10 juni 2024

Enorme boost voor Academy by Exsin

Steeds meer opdrachtgevers vragen of we ook hun mensen kunnen trainen. Om aan die vraag te voldoen, hebben we twee collega's aangenomen om Academy by Exsin verder te professionaliseren. 
Lees meer