“Je krijgt hier vertrouwen en vrijheid om werk en privé te combineren.”

Wilma (41) werkt alweer tien jaar bij Exsin als juridisch adviseur. Waarom ze hier al zo lang op haar plek zit? Omdat Exsin meedenkt als iemand dromen wil najagen; in werk én privé.

Bij Wilma betekende dat een rondreis door Australië met familie, van Adelaide naar Sydney met de camper.

Kun je echt vrij nemen als je dat wilt?

“Je hebt standaard een aantal verlofdagen. Daarnaast kun je aardig wat verlof bijkopen of onbetaald verlof opnemen. Een collega reisde een paar maanden door Canada en ik door Australië bijvoorbeeld, dat is bespreekbaar.

Toen mijn oudste dochter werd geboren ben ik minder gaan werken. Dat was snel geregeld. Nu werk ik 28 uur, waarvan drie vaste dagen en vier uur die ik spreid over de week. Zodra het wat drukker is, werk ik wat extra. Die uren neem ik op zodra mijn kinderen vakantie hebben, of als de opa’s en oma’s (die bij ons vaak oppassen) met vakantie zijn. Soms wissel ik een werkdag, werk ik ‘s avonds of in het weekend. Dankzij die flexibiliteit kan ik de zorg voor mijn dochters (3 en 6 jaar) en mijn werk goed combineren.

Je bepaalt in principe zelf wanneer je welk werk uitvoert, zolang de afspraken met de klant maar worden nageleefd. Als je goed werk levert en je voldoende declarabele uren maakt, dan kan veel. Er is hier vertrouwen en dat levert vrijheid op.”

Zit vrijheid alleen in vrije tijd of ook in het werk?

“Binnen Exsin is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Je stelt zelf vast op welke vlakken jij je wilt ontwikkelen, specialiseren of juist verbreden. Er worden veel cursussen aangeboden, of er wordt een nieuwe opdracht gezocht die bij jouw ambities past.

Bij Exsin wordt initiatief nemen gewaardeerd. Zo houd ik me binnen het team juridisch bezig met ons interne opleidingsprogramma voor junioren. Toen ik een idee had hoe ik het opleidingsprogramma van nieuwe collega’s wilde verbeteren, kreeg ik daar tijd voor. Hierdoor ben ik zelfs gegroeid naar senior juridisch adviseur.

Zie je een kans, geef het aan en je krijgt hier de mogelijkheid om hem te grijpen. Bij Exsin kom je in een warm bad terecht met hele leuke, sociale collega’s. De organisatie is de afgelopen jaren hard gegroeid, maar niet zodanig dat je je collega’s niet meer kent. Het kleinschalige is gebleven.

Je krijgt bij Exsin vertrouwen en vrijheid waardoor je kunt groeien, terwijl werk en privé goed te combineren is.”

Lees hier alle verhalen van onze medewerkers

Ook zo'n mooie baan?

Dat kunnen we ons voorstellen. Dus stel je voor! Wie weet heb jij binnenkort ook zo’n onvoorstelbaar toffe baan.

Bekijk vacatures

Maak kennis met je toekomstige collega’s!

Meet the team