Wij zoeken omgevingsprofessionals voor ons nieuwe kantoor in Soest

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

De eerste keer dat we ons kantoor binnenstapten was op 1 februari 2020. Mooie kantoorruimte. Licht. Kaal. Een lamp aan het plafond flikkerde. Er stonden drie megagrote bureaus in het midden van de lege ruimte. Het eerste wat we dachten? Die moeten eruit. Net als de oude vloerbedekking. En nu? Is het prachtig.

Er staan zes deftige bureaus. Aan de muur hangt een schilderij van een peper. Bij de koffiecorner staat een groot televisiescherm, met webcam en een directe verbinding naar de koffiecorner in Zwolle. Ben je alleen in Soest? Dan kan je alsnog koffiedrinken met iemand in Zwolle. Als er wat te vieren is, doen we het samen. Nieuwe vloerbedekking is besteld.

Onze nieuwe locatie in Soest is er klaar voor! De ruimte snakt naar nieuwe collega’s.

Waarom hebben we de vestiging in Soest geopend?

  1. De vraag uit het Zuiden en Westen van het land groeit. Wij willen die opdrachtgevers beter bedienen.
  2. Om aan die vraag te voldoen, zoeken we nieuwe collega’s. We willen aantrekkelijker zijn voor omgevingsprofessionals uit het Zuiden en Westen van ons land.


Taede, directeur van Exsin:

“Al onze mensen werken thuis en wij openen een nieuwe locatie. Dat is anticyclisch, maar de beste keuze. We willen dicht bij onze klanten zitten. De vraag uit het zuiden groeit, zelfs tot aan Zeeland. Als we die klanten willen bedienen, moeten we een kantoor hebben dat dichter bij hen zit.  Opdrachtgevers hebben we al. De bezetting is rond. We starten met ervaren medewerkers voor wie we de reisafstand zo verkleinen.

We hebben geen groot nieuw kantoor. We hebben zes bureaus, dat is wat het is. We maken hier een goed zelfstandig werkend kantoor van. Dat wel in verbinding moet blijven met ons kantoor in Zwolle. We richten onze pijlen op iets nieuws, zonder te vergeten wat er is. Daar ligt de uitdaging. We bouwen het rustig op. Pragmatisch. We maken tijd en ruimte, zodat nieuwe medewerkers snel op hun plek zitten bij Exsin.”

Ook leuk om te lezen:

De afstand tussen Terneuzen en Lauwersoog is 358 kilometer >>
We interviewden twee collega’s over hun werk. De een had een klus in Zeeland, de ander op Schiermonnikoog. Het onderstreept het belang van een nieuwe locatie. Maak kennis met Bart én Sjoerd >>


Nieuws

29 april 2024

Ontdek ons 3-stappen-plan tot strategisch duurzaam samenwerken

Volg dit 3-stappen-plan om strategisch duurzaam samen te werken. Of volg onze gratis masterclass.
Lees meer
25 april 2024

Na 2023 zijn we ook ‘Beste werkplek 2024’!

Trots: na 2023 mogen we ons ook in 2024 Beste Werkplek noemen!
Lees meer
25 april 2024

We sluiten ons aan bij MVO Nederland

We zijn officieel lid van MVO Nederland, het bedrijvennetwerk van duurzame ondernemers. Een hulpvolle stap in ons streven om nog meer onze duurzame verantwoordelijkheid te pakken.
Lees meer