Enorme boost voor Academy by Exsin

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

Steeds meer opdrachtgevers vragen of we ook hun mensen kunnen trainen. Om aan die vraag te voldoen, hebben we twee collega’s aangenomen. Zij gaan Academy by Exsin verder professionaliseren.

 

We stellen ze kort voor:

Gerlinda van der Weerd – Officemanager

Gerlinda bijt zich vast in de operationele processen. Zij beheert het hele traject van aanmelding, tot training en evaluatie na afloop. Zij zorgt voor een vlekkeloze ervaring voor zowel deelnemers als trainers. Haar oog voor detail en organisatorische vaardigheden garanderen dat elke training soepel verloopt. Dat is wat zij doet. Bel haar maar eens.

Naar haar LinkedIn >

 

Michiel de Groot – Accountmanager
Michiel brengt vraag en aanbod bij elkaar. Doet marktonderzoek.  Hij zorgt ervoor dat het trainingsaanbod aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Dat de beste trainers ingezet kunnen worden. Dat teams in de niche van de fysieke leefomgeving betere resultaten halen. Dat professionals voldoen aan VTH-kwaliteitscriteria. Dat is wat hij doet. Vraag het hem maar eens.

Naar zijn LinkedIn >

Samen geven Michiel en Gerlinda de Academy by Exsin een professionaliseringsslag, uiteraard met hulp van hun collega’s bij Exsin, zodat jij meer uit jezelf, je team én je werk kunt halen. Voor een betere leefomgeving.

Over Academy by Exsin
Academy by Exsin is de opleider voor het fysieke domein, met meer dan 32 trainingen over wet- en regelgeving en 13 soft skills trainingen. Hiermee halen professionals meer uit zichzelf, hun werk én hun team.

Van losse trainingen als ‘Training Natuur in de Omgevingswet‘ en ‘Werken met Aerius Calculator’, tot hele opleidingstrajecten tot vergunningverlener milieu, toezichthouder milieu of juridisch adviseur. Dat is Academy by Exsin. Bekijk de website maar eens.

Naar Academy by Exsin >

Nieuws

23 juli 2024

Kom naar de gratis Masterclass Duurzaamheid

Hoe ga je aan de slag met duurzaamheid in je organisatie? Dat hoor je tijdens deze masterclass.
Lees meer
2 juli 2024

7 redenen om met je ervaring voor Exsin te kiezen

Vol overtuiging zeggen we dat ons adviesbureau ideaal is voor ervaren professionals om hun carrière te laten passen bij hun leven.
Lees meer
17 juni 2024

Werk je als freelancer binnen het fysieke domein? 

We krijgen de mooiste opdrachten, dus misschien kunnen we jouw expertise wel inzetten.
Lees meer