Duizendpoot Kirsten van de Pavert verbindt mensen met elkaar

Een echte verbinder, maar ook sociaal, enthousiast, flexibel en professioneel: dat is onze accountmanager Kirsten van de Pavert (39). Vanuit Team Commercieel is zij de schakel tussen onze medewerkers en klanten. Kirsten: “Ik vind alles leuk aan mijn werk, maar het is dan ook een hele afwisselende baan.” 

‘Pietje’ kennen 

Mensen met elkaar verbinden: met haar achtergrond als intercedent kan Kirsten dat als geen ander. De ruim zestig medewerkers van Exsin kent ze allemaal bij naam en van de meesten weet ze veel meer dan dat.  

“Ik moet weten hoe ‘Pietje’ werkt en hoe hij is, want alleen zo kan ik hem plaatsen op een plek waar hij optimaal tot zijn recht komt als toezichthouder, vergunningverlener of jurist.  

In onze kantoortuin in Zwolle ontmoet ik normaal gesproken wekelijks bijna alle collega’s. Elkaar goed kennen is voor mijn werk uiterst belangrijk. Zo kan ik de juiste medewerker koppelen met onze klanten, ” vertelt ze enthousiast achter haar laptop aan de keukentafel. Want net als bijna iedereen werkt ook Kirsten momenteel vanuit haar woning in Hoonhorst (dorpje tussen Zwolle en Dalfsen).  

“Tijdelijk is het te doen, maar ik mis het gevoel met de mensen. Je ziet ook dat de medewerkers die het afgelopen half jaar zijn begonnen bij Exsin, anders starten dan de collega’s daarvoor. Gelukkig hebben we dagelijks om 10 uur een digitaal koffiemomentje,” vertelt ze optimistisch.  “Hierdoor zien en spreken de nieuwe collega’s in elk geval alle medewerkers via het scherm in plaats van op kantoor.”   

Contact met klanten 

Ook het contact met klanten is tijdelijk lastiger. Kirsten: “Normaal stap ik in de auto en bezoek ik mijn klanten. Daardoor weet ik wat de wensen zijn. Nu bel en mail ik veel, maar je mist gewoon het persoonlijk contact. Als ik bij een klant aan tafel zit krijg ik toch vaak meer informatie dan dat ik nu krijg via het digitale contact.” 

Organisatietalent 

Naast haar bevlogenheid als accountmanager is Kirsten ook dé organisator binnen Exsin. “Dat had ik nooit verwacht, maar ik ben er goed in en vind het leuk om te doen,” vertelt ze enthousiast.  Een jaar geleden organiseerde ze samen met onder andere het commerciële team nog een wintersporttrip voor het personeel naar Oostenrijk.  

Ondanks dat zulke uitjes er nu even niet inzitten, organiseert Exsin toch nog van alles voor het personeel: “We houden digitale pubquizzen en borrelmomenten.  Ook zit er binnenkort een ‘hoe goed ken je je collega quiz’ aan te komen die door collega’s wordt georganiseerd. Deze oppeppers zijn belangrijk, zodat we op een leuke manier contact houden met elkaar. Dat is ook de kracht van Exsin; iedereen kent elkaar en daardoor zijn de lijnen kort.”

21 september 2023

Zo krijg je pit in je medewerkers

Althans, we verklappen hoe wij onze onboarding hebben georganiseerd. Doe er je voordeel mee.
Lees meer
17 september 2023

Traineeships voor milieu én omgeving

Wij leiden starters op die willen bijdragen aan een betere leefomgeving: vergunningverleners, toezichthouders en juridisch adviseurs.
Lees meer
11 september 2023

𝐕𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝𝐬𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨’𝐬 – waar werk blijft liggen – opgelet:

Twee toezichthouders willen de stap maken naar een opdracht in 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐎𝐫𝐝𝐞 𝐞𝐧 𝐕𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝...
Lees meer