NIEUW TEAM | Team Management, Beleid & Advies

Zo, het was tijd voor een nieuw team bij Exsin. Liefst 10 collega’s zitten vanaf 1 januari officieel in Team Management, Beleid & Advies. Een team met functies waar nét wat meer ervaring nodig is.

Een team waarmee we onze medewerkers meer doorgroeimogelijkheden kunnen bieden. En een team waarmee we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Team Management, Beleid & Advies is dus goed nieuws voor al onze medewerkers én onze opdrachtgevers.

Wie zitten in het nieuwe team en wat doen ze?

We sommen de functies even op (al is dit niet in beton gegoten):

  • Coördinator/ Projectleider milieu (per direct iemand beschikbaar)
  • Casemanagers milieu
  • Beleidsadviseurs milieu
  • Adviseur Ruimtelijke Ordening
  • Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening
  • Beleidsadviseur evenementen
  • WABO-coördinator Bouw
  • En dit lijstje vullen we komend jaar verder aan… 

Klik hier voor alle namen en foto’s van dit team >

Foto: Pim is coördinator en projectleider milieu (en per direct beschikbaar)

 

Wat is het voordeel voor onze opdrachtgevers?

Met de specialisten in dit team, verbreden we onze dienstverlening, waardoor we opdrachtgevers nóg beter kunnen helpen. Denk aan een nieuwe wet als de Omgevingswet, grote evenementen als de Vuelta of specifieke vraagstukken die we nu niet overzien. Wet- en regelgeving verandert namelijk continu en dat heeft steeds gevolgen voor onze opdrachtgevers. Met dit team kunnen we flexibel inspelen op interessante ontwikkelingen in de markt.

Wat de mensen in dit team gemeen hebben, is dat ze al ervaren zijn en toch wilden doorgroeien. Vaak wilden zij zich specialiseren, omdat ze carrièrekansen zagen in een specifiek aspect van de fysieke leefomgeving. Ze werden specialist op hun terrein, doordat zij zich steviger kunnen vastbijten in een onderwerp waar hun passie ligt. En daarmee kunnen ze direct toegevoegde waarde leveren aan omgevingsdiensten, gemeenten of provincies.

Wat is het voordeel voor onze medewerkers?

Dit team biedt dus extra doorgroeimogelijkheden. Zo komt de ene collega uit team vergunningverlening, de ander was jurist en een derde was toezichthouder. Ze hebben dus al behoorlijk wat ervaring. Hier is plek voor collega’s die zichzelf willen blijven uitdagen, die willen doorleren en die dé specialist willen zijn op hun vakgebied En omdat zij opdrachten krijgen die passen bij hun ambitie, hebben ze zin in elke klus en in elke opdracht.

Met dit team krijgen collega’s kansen waar hun passie ligt. En die kansen grijpen ze vaak met beide handen aan.

Wil je meer weten over Team Management, Beleid & Advies?

  • Ben jij werkzoekend, met enig ervaring in ons vakgebied, en zoek jij een nieuwe rol met extra uitdaging?
  • Of zoek jij een ervaren professional met pit voor tijdelijke ondersteuning?

Pak die telefoon en bel met Tibor Timmers.
Of mail hem eens, misschien belt hij jou dan wel.

Tel: 085 1144 530
Mail: ttimmers@exsin.nl

Tibor Timmers, teamcoach van Team Management, Beleid & Advies

 

PS. Voor de nieuwsgierige aagjes nog eenmaal de link naar alle namen en foto’s van de mensen in dit team >

Meer nieuws

4 januari 2023

Profiel van Floris Melis

Om je een beeld te geven wat wij bij Exsin doen, stelden we een profiel op van 4 collega's uit de 4 teams: Team Vergunningverlening, Team Toezicht, Team Juridisch en Team Management, Beleid & Advies.
Lees meer
8 december 2022

Beste werkplek 2023!

Yes! We kunnen met trots zeggen dat wij het keurmerk “Beste werkplek 2023” hebben verdiend! Met een prachtige 8,5 hebben wij 3 sterren behaald. Dit wil zeggen dat onze medewerkers blije medewerkers zijn.
Lees meer
7 oktober 2022

Exsin en de FUMO leiden vergunningverleners samen op

Deze week begonnen twee trainees met hun traineeship tot vergunningverlener milieu en vergunningverlener ontgrondingen. Deze opleiding duurt twee jaar, waarin in ze werken bij de FUMO, maar worden opgeleid, getraind en begeleid door Exsin.
Lees meer