Academy by Exsin: opleidingen in het fysieke domein

Exsin biedt zijn eigen omgevingsprofessionals een uitgebreid scala aan opleidingen. Die opleidingen en trainingen zijn sinds 2020 voor iedereen beschikbaar. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar ruim 300 omgevingsprofessionals opgeleid. Dus opleiden, dat kunnen we wel.

Voor onze mensen, of de jouwe. Of voor jezelf?

De opleidingen van onze eigen Academy zijn specifiek ontwikkeld voor onze omgevingsprofessionals. Daarbij trainen we zowel de kennis, als de soft skills. Wij bieden al deze opleidingen ook aan aan derden. Of dat nou voor een compleet team van mensen is, of voor jou in je uppie.

Ga naar Academy by Exsin

Maatwerk is standaard.

Bij Exsin begrijpen we als geen ander dat je soms op zoek bent naar maatwerk. Je wilt bijvoorbeeld al je medewerkers trainen op bepaalde onderdelen van verschillende cursussen. Je wilt een module toevoegen. Je wilt een module verwijderen. Je wilt een andere invulling. Goed nieuws. Wij zijn superflexibel.

small-border-bottom

In plaats van een standaardtraject hebben we maatafspraken kunnen maken over een voor ons passend opleidingstraject.

Daag ons uit

Wij houden wel van een uitdaging en zijn niet te beroerd om met je mee te denken. Dus heb je speciale wensen of wil je een volledige maatwerk opleiding voor je organisatie? Test het gerust. Wij zullen je niet teleurstellen.

Contact opnemen