Academy by Exsin: opleidingen in het fysieke domein

32 - 40
Zwolle
waar jij wil

Wij bieden onze omgevingsprofessionals een uitgebreid scala aan opleidingen. Die opleidingen en trainingen zijn sinds 2020 voor iedereen beschikbaar. Wij hebben in de afgelopen 20 jaar ruim 300 omgevingsprofessionals opgeleid. Dus opleiden, dat kunnen we wel.

Voor onze mensen, of de jouwe. Of voor jezelf?

De opleidingen van onze eigen Academy zijn specifiek ontwikkeld voor ambitieuze professionals in het fysieke domein. Daarbij trainen we zowel de kennis, als de soft skills. Wij bieden al deze opleidingen ook aan aan derden. Of dat nou voor een compleet team van mensen is, of voor jou in je uppie.

Ruim 20 jaar ervaring.

De afgelopen 20 jaar hebben we vergunningverleners, toezichthouders en juridisch adviseurs opgeleid tot de beste in de niche van de fysieke leefomgeving. Soms geven eigen medewerkers de training, maar vaak zetten we externe opleiders in. Bewezen vakmensen.

Zo krijgen de parate kennis en softskills van professionals een flinke oppepper.

Ga naar Academy by Exsin
small-border-bottom

In plaats van een standaardtraject maakten we afspraken over een opleidingstraject op maat.

Incompany trainingen op maat

Wij houden wel van een uitdaging en zijn niet te beroerd om met je mee te denken. Dus heb je speciale wensen of wil je een volledige maatwerk opleiding voor je organisatie? Test het gerust. Wij zullen je niet teleurstellen.

Meer over een Incompany training