Rick

Omdat veel starters willen bijdragen aan een betere wereld, maar nog niet weten hoe, vragen we onze collega’s waarom hun werk ertoe doet. Vandaag vragen we toezichthouder bodem Rick naar zijn werk….

Als toezichthouder bodem doet je werk er toe

Wat gaat er mis als jij vanmiddag niet op controle gaat?

‘’Hopelijk niets. We doen een controle om zeker te zijn dat de aanleg van een bodemenergiesysteem op de juiste manier plaatsvindt.

Als we toch moeten bijsturen, dan melden wij dit bij de Inspectie Leefomgeving en Transport.”

Wat is het probleem dan?

“‘’Bodemwarmte is een mooie duurzame energiebron. Bodemenergiesystemen gebruiken deze energie om panden te verwarmen of te koelen. Om deze energie te gebruiken wordt er tot diep in de bodem geboord.

Zo’n boring kan invloed hebben op het aanwezige grondwater; de voornaamste bron voor ons drinkwater. Bovendien zijn het grondwater en de grondwaterstand belangrijk voor natuur, landbouw, en bebouwing.

Daarom is het belangrijk dat van bodemwarmte én ons grondwater op een duurzame manier gebruik gemaakt wordt.”

Rick Hinfelaar
Rick, toezichthouder bodem
Lees hier meer verhalen

Ook zo'n mooie baan?

Wij zoeken continu naar startende én ervaren vergunningverleners, toezichthouders of juridisch adviseurs. Omdat opdrachtgevers de mooiste klussen bij ons blijven neerleggen.

Geen ervaring? Geen probleem. We leiden je op en helpen je te worden wie en wat jij wilt zijn. Daarbij passen we ons aan, aan jouw leven, omdat blije mensen nou eenmaal beter presteren.

Dus stel je voor!
En wie weet heb jij binnenkort ook zo’n onvoorstelbaar toffe baan.

Check hier onze vacatures