Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Jurist Omgeving

Werkzaamheden

Als Jurist Omgeving adviseer je bestuur en management en stel je (beleids)notities op over handhaving en vergunningverlening op het gebied van het omgevingsrecht. Verder ben je in staat om zelfstandig te adviseren in en vertegenwoordigen bij bezwaar- en beroepsprocedures. Je toetst (beleids)notities op juridische aspecten en adviseert over aanpassingen van werkprocessen en werkwijzen. Zo nodig pleeg je overleg met betrokken instanties. Kortom, een zeer uitdagende en diverse functie met veel verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

Als Jurist Omgeving beschik je over
- een afgeronde WO-opleiding Rechten (Staats- of Bestuursrecht)
- aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van het omgevingsrecht (o.a. Wabo, Wet natuurbescherming en Wet milieubeheer)
- bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
- coachende en adviserende ervaring
- inlevingsvermogen en hebt gevoel voor politieke verhoudingen
- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
- rijbewijs B

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd, voor 40 uren per week met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Daarnaast bieden we je opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Jurist Omgeving. Voor meer informatie neem je contact op met Tibor Timmers. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-13324000.

Wij komen ook graag in contact met Juristen Omgeving die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.