Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature – Junior vergunningverlener milieu

Werkzaamheden

Als junior vergunningverlener milieu begin je met het beoordelen van meldingen in het kader van de Activiteitenbesluit. Naar mate je meer ervaring hebt opgedaan voer je overleg met aanvragers, beoordeel je aanvragen op juistheid en volledigheid, toets je aanvragen aan het wettelijk kader en stel je beschikkingen op in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, onderdeel milieu. In deze functie ga je projecten uitvoeren voor met name omgevingsdiensten en daarnaast ook voor gemeenten. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor in Zwolle. We voeren projecten uit door het hele land.

Functie-eisen:

Als junior vergunningverlener milieu beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde, Integrale Veiligheid of Veehouderij);
- 0 tot 3 jaar ervaring als (junior) vergunningverlener milieu bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid;

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een goed contract met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget van 11%. Je komt in een team te werken met zeer enthousiaste jonge collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Wij bieden veel opleiding en cursussen aan via ons opleidingsprogramma. Hiernaast zijn er interessante doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid in de werkvelden waarin wij actief zijn.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Als je niet direct aan alle functie eisen voldoet maar je bent wel gemotiveerd dan ben je van harte welkom om een sollicitatie in te dienen. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie junior vergunningverlener milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met junior vergunningverleners milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.