Ben jij klaar voor de omgevingswet? Zo bereiden wij jou voor.

Competentietraining voor de Omgevingswet

Wij nemen opleiden serieus. Daarom organiseren we in de Exsin Academy regelmatig soft skills trainingen, zoals presenteren, mensen meekrijgen en communiceren. Ook bieden we al de Digitale basistraining Omgevingswet. Hiermee krijg je een volledig beeld van de inhoud, kaders en doelen van de wet, die in juli 2022 actief wordt.

Willen gemeenten die wet goed uitvoeren, dan is kennis alleen echter niet genoeg. De wet vraagt ook om andere vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen: communiceren, presenteren en netwerken. Nog belangrijker worden ze. Een vergunningverlener moet straks in acht weken de vergunningaanvraag goedkeuren of niet. Het moet sneller. Alle betrokken partijen moeten dus op tijd en goed geïnformeerd worden. Iemand moet dat proces regisseren: netwerken, presenteren en mensen meekrijgen. Dat kun je leren!

Daarom bieden we al deze trainingen gecombineerd aan in de zevendaagse competentietraining voor de Omgevingswet.

Voor wie:

Voor Casemanagers / projectleiders of senior medewerkers vergunningen, RO en Bouw. Maar ook mensen in coördinerende functies op gebied van het Omgevingsrecht.

Opleidingsdata*:

Start 01/03/2022 in Zwolle
Start 03/03/2022 in Soest
* Of vraag ons om een incompany training op maat.

Programma:

Dag 1 & 2: Training Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit
Dag 3: Training Effectief communiceren
Dag 4: Training Netwerk bouwen en onderhouden
Dag 5: Training Creëren en vergroten van draagvlak
Dag 6: Training Omgaan met weerstanden
Dag 7: Trainingen Presentatietechnieken

Hans Zomer, één van de drie trainers, zegt over deze training:
“De training is volledig gericht op het ontwikkelen van de softskills en is heel praktijkgericht ingestoken. Je wordt bewust van jouw eigen communicatie. Je  leert niet hoe de Omgevingswet in elkaar steekt, maar deelnemers brengen wel casussen in die voor (kunnen) komen in de uitvoering van de Omgevingswet. Hierdoor kan het geleerde direct worden toegepast in de dagelijkse praktijk.”

Hans Zomer, één van de drie trainers van de omgevingswet
Hans Zomer, één van de drie trainers

Willen jij en jouw collega’s in zeven dagen klaar zijn voor de omgevingswet?
Meld je aan voor deze Soft Skills Opleiding ‘Omgevingsprofessional van de toekomst’ >>

Meld je aan voor de Digitale basistraining Omgevingswet >>

Meer informatie of contact

Wil je contact met een iemand van Exsin? Heb je vragen? Twijfel je of wij jullie kunnen hepen? Bel of mail ons gerust om even te overleggen: 088 – 3040 420 of info@exsin.nl.

21 december 2021

Zo zorgt onze HR-manager voor vrijheid en verbinding bij Exsin

Of het nou over toezicht, vergunningen of juridische zaken gaat, Exsin is continu in beweging. In deze reeks vragen we de leden van het MT wat hen bezig houdt. Dit keer Daisy, al 18 jaar werkzaam.
Lees meer
17 augustus 2021

Column Ties Herfst: “Are these boats for fishing?”

Die vraag werd mij onverwachts gesteld, door een advocaat gezondheidsrechten uit Uganda. Aan dat moment denk ik zodra mij gevraagd word naar mijn drijfveren.
Lees meer
13 juli 2021

Beginnende jurist, al eens de mooie rechtsgebieden rond het omgevingsrecht overwogen?

Mijn naam is Suzanne (31) en ik ben jurist bij Exsin. Ik wil (beginnende) juristen uitnodigen om omgevings-, milieu-, bestuurs- of bouwrecht te overwegen .
Lees meer