Wat doen onze teamcoaches?

Teamleider, afdelingshoofd of teamcoach. Binnen Exsin hanteren wij de titel teamcoach zodat de afstand tussen al het personeel zo klein mogelijk blijft.

Wij kennen drie teams waarbij Juridisch, Bouw & R.O. aangestuurd wordt door Krista van Beek, het team Vergunningverlening door Lennert van der Stege en het team Toezicht heeft Ronald Huberts als teamcoach. Wij krijgen vaak vanuit de klanten de vraag, wat doen de teamcoaches? Het antwoord is vrij simpel, wat doen ze niet. Ze voeren beoordelingsgesprekken, schrijven offertes, onderhouden klantcontacten, voeren sollicitatiegesprekken en maken een opleidingsplan voor hun team. Naast deze taken voeren ze ook inhoudelijk als jurist, vergunningverlener en toezichthouder nog taken uit, zo blijven onze teamcoaches betrokken met het werkveld.

Door samen te werken met een enthousiast team medewerkers en vrijheid om nieuwe werkzaamheden te ontwikkelen vanuit directie, zijn de teamcoaches bij Exsin een succes geworden.

Exsin kan ook hierin ondersteuning bieden bij de overheid. Het ondersteunen van teamleiders of tijdelijke vervanging van afdelingshoofden is naast het inhoudelijke werk een mogelijkheid bij Exsin. Vraag hier gerust naar!! 

Exsin

Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.