Vergunningverlener bij industriële bedrijven!

In mijn werk als vergunningverlener ligt mijn interesse voornamelijk bij industriële bedrijven. Ik krijg dan ook de kans om mij hier elke dag weer verder in te ontwikkelen. Of ik nou op projectbasis of gedetacheerd aan de slag ben, ik kan altijd terecht met vragen bij mijn Exsin collega’s.

Door onze manier van werken heb ik het gevoel dat ik er niet alleen voor sta in mijn werk. Na een tijdje kwam ik erachter dat iedereen zo z’n eigen ding heeft die hem of haar het meest interesseert en waar hij/zij nét dat beetje extra van weet. Dit komt vooral doordat we diverse interne en externe opleidingen volgen.

De persoonlijke aandacht die Exsin typeert, bevalt mij heel goed.
Onlangs was ben ik verhuisd. Als eerste ontving ik een bos bloemen met kaartje van mijn collega’s. Een fijne organisatie om voor te werken.

Henriëtte Brouwer – vergunningverlener bij Exsin

Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.