Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Junior adviseur omgeving (specialisatie Milieu)

Werkzaamheden

Als junior adviseur Omgeving, specialisatie milieu word je ingezet op vergunningverlening- of handhavingsprojecten. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor te Zwolle. We voeren projecten uit door het hele land. Je wordt begeleid en ingewerkt door ervaren adviseurs. Daarnaast bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma.

Functie-eisen

Als Junior adviseur Omgeving beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO of academische opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde of Integrale Veiligheid)
- 0 tot 3 jaar ervaring als vergunningverlener of toezichthouder milieu bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst;
- kennis van relevante wet- en regelgeving
- kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
- rijbewijs B

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Junior adviseur Omgeving, specialisatie Milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met Adviseurs Milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.