Bovendien kan de adrenaline behoorlijk toeslaan

De kers op de taart, de krenten in de pap, het witte paard onder de mooie prins, oftewel die dagen buiten je normale werk, die je baan als toezichthouder onder andere leuk maakt en leuk houdt.

Senior adviseur toezicht Pim Joosten is al jaren naar tevredenheid van beide partijen verbonden als extern toezichthouder agrarisch bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant.

In deze tijden van stikstofproblematiek een uitdagende en dynamische functie, waarbij beleid onder druk staat en toezichtstaken daarom voortdurend veranderen. Naast deze reguliere werkzaamheden als agrarisch toezichthouder neemt hij namens de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant deel aan meerdere “actiedagen”. Deze actiedagen zijn een samenwerking tussen omgevingsdienst, politie, brandweer, handhaving en gemeente ter preventie van ondermijnende criminaliteit. Tijdens deze dagen bezoeken we diverse locaties in het buitengebied van de deelnemende gemeente om te controleren en –waar nodig- te in te grijpen. Het voornaamste is echter het informeren van mensen over de gevaren van ondermijnende criminaliteit. Dit heeft de beste preventieve werking.

Een zeer interessante en leerzame ervaring naast je normale toezichtstaken. Je gaat op pad met alle hulpdiensten en handhavers die met ondermijnende criminaliteit te maken kunnen hebben.
Bovendien kan de adrenaline behoorlijk toeslaan als er bij een bezoek signalen zijn dat er wat aan de hand is. Dit kan varieren van illegale bewoning tot volwaardige pillenfabrieken en wietkwekerijen Dit is onderdeel van het gevarieerde menu die je als adviseur bij Exsin voorgeschoteld kan krijgen.
Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.