Toezicht in de Agrarische sector

Al bijna weer 2 jaar geleden maakte ik de overstap naar Exsin.

Na jaren in de agrarische advieswereld gewerkt te hebben was dit aan de ene kant een hele verandering. Maar aan de andere kant zie ik ook overeenkomsten tussen de beide werelden. Exsin levert denkkracht en mankracht binnen het fysieke domein, zoals omgevingsdiensten, provincies, gemeenten of waterschappen. Het gaat hierbij om vergunningverlening, toezicht en handhaving, als ook juridische ondersteuning.

Het mooie aan het werken bij Exsin vind ik de prachtige klussen die haar gegund worden door een veelzijdigheid aan opdrachtgevers. Momenteel ben ik vanuit Exsin gedetacheerd bij Provincie Overijssel en bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe. Bij beide opdrachtgevers werk ik als toezichthouder in de agrarische sector. Bij Provincie Overijssel draai ik mee binnen het team Handhaving en houd ik me bezig met de Wet natuurbescherming. Bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe draai ik mee binnen het team Toezicht en Handhaving en houd ik me bezig met milieutaken.

Kennis van de agrarische sector en begrip voor de problemen waar veel boeren mee zitten maken dat je geaccepteerd wordt. Het maakt niet uit of je als adviseur aan de ene kant van de tafel zit of als toezichthouder aan de andere kant. Dat is de overeenkomst tussen beide werelden.

Jos van ‘t Erve, Toezichthouder Agrarisch

Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.