Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Vergunningverlener Milieu

Werkzaamheden

Als Vergunningverlener Milieu voer je overleg met aanvragers, beoordeel je aanvragen op juistheid en volledigheid, toets je aanvragen aan het wettelijk kader en stel je beschikkingen op in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, onderdeel milieu. Daarnaast beoordeel je meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit. In deze functie ga je vooral projecten voor omgevingsdiensten uitvoeren. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor te Zwolle. We voeren projecten uit door het hele land.

Functie-eisen

Je beschikt over:
- een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde of Integrale Veiligheid)
- minimaal 3 jaar ervaring als vergunningverlener Milieu bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst
- kennis van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een mooi salaris en ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Daarnaast bieden we je opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Maar alleen als je een beetje pit hebt, en ons daarvan kunt overtuigen in een motivatiebrief met bijbehorend CV. Stuur dat naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Vergunningverlener milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert (06-10882469) of Wouter van der Meer (06-12961650).

Wij komen ook graag in contact met Vergunningverleners Milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.