Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Toezichthouder Milieu

Werkzaamheden

Als toezichthouder binnen het werkveld milieu bezoek jij diverse bedrijven en controleer je deze op de naleving van de relevante wetten en regels. Tijdens de controle kijk je ook buiten je eigen werkveld, je neemt bijvoorbeeld ook de signaalfunctie mee van bouwen, Ruimtelijke ordening en brandveiligheid, al deze kennis bieden wij jou aan via ons opleidingsplan. In deze functie ga je projecten uitvoeren voor omgevingsdiensten en gemeenten of provinciën. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor. We voeren projecten uit door het hele land.

Functie-eisen

Als Toezichthouder Milieu beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde of Integrale Veiligheid)
- minimaal 1 jaar ervaring als toezichthouder milieu bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst
- kennis van relevante wet- en regelgeving
- kennis omtrent ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
- rijbewijs B

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Daarnaast bieden we je opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Toezichthouder Milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met Toezichthouders Milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.