Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Junior adviseur Omgeving (specialisatie Bouw)

Werkzaamheden

Als Junior adviseur Omgeving, specialisatie Bouw, word je ingezet op zowel vergunningverlening- als handhavingsprojecten. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit één van onze kantoren. Je wordt begeleid en ingewerkt door ervaren adviseurs. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan (interne) cursussen.

Functie-eisen

Als junior adviseur Omgeving beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Bouwkunde)
- 0 tot 3 jaar ervaring als Vergunningverlener of Toezichthouder Bouw /Wabo bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst
- kennis van relevante wet- en regelgeving
- kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
- rijbewijs B
/h5>
Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Junior adviseur Omgeving, specialisatie Bouw. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met Adviseurs Bouw die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.