Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Werkzaamheden

Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening wordt je gedetacheerd naar gemeenten, omgevingsdiensten en provincies. Je beoordeelt verzoeken op het gebied van Ruimtelijke ordening. Ook draag je bij aan de herziening van bestemmingplannen

Functie-eisen

Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Ruimtelijke ordening en Planologie)
- minimaal 1 jaar ervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening bij een adviesbureau, gemeente, provincie of omgevingsdienst
- kennis van relevante wet- en regelgeving
- kennis omtrent ontwikkelingen in relevante wet- en regelgeving
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid
- rijbewijs B

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een team te werken met leuke collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Daarnaast bieden we je opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met Beleidsmedewerkers Ruimtelijke ordening die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.