Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Adviseur Energiebesparing / Milieu

Werkzaamheden

Als adviseur energiebesparing binnen het werkveld milieu bezoek jij bedrijven en controleer je deze op de naleving van de relevante wetten en regels. Hierbij kijk je naar het besparingspotentieel bij een zeer breed scala aan bedrijven. In deze functie ga je projecten uitvoeren voor omgevingsdiensten en gemeenten of provinciën. Je ondersteund deze klanten op de uitvoering van de informatieplicht energiebesparing, duurzaamheidsprojecten en het beoordelen van energiebesparingsrapportages. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor in Zwolle. We voeren projecten uit door het hele land.

Functie-eisen:

Als Adviseur Energiebesparing / Milieu beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO of WO opleiding;
- kennis omtrent energiebesparing op grond van de wet en regelgeving;
- sterke communicatieve vaardigheden;
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid;
- rijbewijs B;
- werkervaring als toezichthouder of energieadviseur;
- Interesse in natuur, milieu, klimaat en energiebesparing;

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een goed contract met uitzicht op een vaste aanstelling. We bieden een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget van 11%. Je komt in een team te werken met zeer enthousiaste jonge collega’s die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Wij bieden veel opleiding en cursussen aan via ons opleidingsprogramma. Hiernaast zijn er interessante doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid in de werkvelden waarin wij actief zijn.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Als je niet direct aan alle functie eisen voldoet maar je bent wel gemotiveerd dan ben je van harte welkom om een sollicitatie in te dienen. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Adviseur Energiebesparing / Milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Tibor Timmers. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-13324000.

Wij komen ook graag in contact met Adviseur Energiebesparing / Milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.