Wij zijn altijd op zoek naar omgevingstalenten met pit.

Vacature - Junior adviseur omgeving (specialisatie Toezicht Milieu)

Werkzaamheden

Als junior adviseur Omgeving, specialisatie toezicht milieu word je ingezet op toezichtsprojecten voor de overheid. De projecten kunnen bij de klant worden uitgevoerd of vanuit ons kantoor te Zwolle. Tijdens een dergelijk project bezoek je diverse bedrijven en houdt je de milieuwetgeving tegen het bedrijf aan. Jij beschermt op deze manier het milieu en zorgt voor een duurzamere samenleving. Wij voeren projecten uit door het hele land, ook bij jouw woonplaats in de buurt. Je wordt begeleid en ingewerkt door ervaren adviseurs, wij nemen de tijd om jou alles bij te brengen. Daarnaast bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma.

Functie-eisen

Als Junior adviseur Omgeving beschik je over:
- een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Milieukunde, Integrale Veiligheid of Diermanagement);
- een gezonde werkhouding;
- een leergierige instelling;
- een nuchtere kijk op de wereld;
- een open houding;
- een gedreven en enthousiasmerende persoonlijkheid;
- rijbewijs B.

Wat bieden wij jou

Exsin biedt jou een contract voor bepaalde tijd en zo snel mogelijk een contract voor onbepaalde tijd, want wij investeren, samen met jou, in jou en jouw toekomst. We bieden een marktconform salaris (schaal 8) en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een echt goed pensioen, een IKB van ruim 11% (dus 11% bij je salaris op dat je kan inzetten voor extra vrije dagen of uitkeren bij je salaris) en een stimulerende werkomgeving. Je komt in een team te werken met leuke jonge collega’s (gemiddelde leeftijd ligt onder de 30!) die hun kennis graag met jou willen delen en die ook graag van jou leren. Daarnaast bieden wij nog veel meer, maar dat lichten wij graag toe in een sollicitatiegesprek.

Solliciteren

Spreekt deze functie jou aan en voldoe jij aan de gestelde criteria, dan vragen we jou te solliciteren. Je kunt een motivatiebrief met bijbehorend CV sturen naar recruitment@exsin.nl met als onderwerp: sollicitatie Junior adviseur Omgeving, specialisatie Toezicht Milieu. Voor meer informatie neem je contact op met Kirsten van de Pavert. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-10882469.

Wij komen ook graag in contact met Adviseurs Milieu die als ZZP’er werkzaam zijn. Meer informatie voor jou als ZZP’er vind je hier.