Milieuvraagstukken

De milieuvraagstukken waarmee ik mij bezig houd gaan over de wet en regelgeving en de toepassing daarvan. Het doel is het verbeteren van onze leefomgeving. Door het adviseren waar knelpunten of kansen ontstaan mag ik mijn steentje bijdragen. Het plegen van overleg met de aanvrager om tot een complete aanvraag te komen is daar onderdeel van. Verschillende bedrijven en verschillende mensen waar ik mee van doen krijg op dagelijkse basis zorgen voor veel afwisseling.
Sparren met ervaren collega’s over de opgenomen voorschriften in de vergunning en of deze van toepassing zijn op de activiteiten binnen de inrichting. En hoe leuk is het om achter te komen hoe bedrijven te werk gaan en een vergunning te schrijven voor een bedrijf dat met een nieuw en innovatief product op de markt komt.
Er wordt verwacht dat wij als vergunningverleners goed op de hoogte zijn van de bestaande wet en regelgeving. Ons vakgebied is ontzettend breed, daarvoor wordt door Exsin veel interne en externe cursussen en opleidingen aangeboden. Dat biedt de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en te groeien tot de beste vergunningverlener. Ik leer elke dag nog bij.
Groeten Alina Haarhuis Vergunningverlener bij Exsin
Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.