Mijn ervaring na 4 jaar Exsin

In de tijd dat ik bij Exsin werk (bijna 4 jaar) is mijn werk zeer afwisselend geweest. Ik ben begonnen met milieutoezicht en in het eerste jaar zoveel mogelijk bedrijven bezocht. Veel gezien en veel (lastige) gesprekken gevoerd. In die periode kwam ik erachter dat ik het onderdeel energiebesparing het interessants vond. Dit heb ik aangegeven bij Exsin en ik kon een externe opleiding energiebesparing volgen, de volgende opdracht sloot hier direct op aan. Het fijne aan milieucontroles combineren met energiebesparing is dat je mee kan denken in het energiezuinig inrichten van de bedrijfsvoering. Niet alleen dwingend op basis van wetgeving maar verder kijken dan dat. Momenteel krijg ik de ruimte om intern commerciële taken op te pakken in combinatie met het ‘reguliere werk.’ Hier krijg ik energie van en dat motiveert. Ik wil hiermee laten zien dat er bij Exsin veel mogelijk is en er ruimte is voor ideeën. Er wordt goed geluisterd naar de medewerkers en geïnvesteerd.
Als ik nog iets moet uitlichten wat mooi is aan Exsin dan ga ik voor de goede sfeer en leuke collega’s. Er is altijd ruimte voor een potje darten, grapje en er wordt dan ook veel gelachen. Je bent daarnaast zelf verantwoordelijk voor het werk dat je levert en ik geloof dat je die verantwoordelijkheid vanzelf neemt als je goed in je vel zit. Er wordt hard gewerkt, het is een jong dynamisch team en er is een groepsgevoel. We hebben veel leuke uitjes en ondanks dat een deel van de medewerkers ergens in het land gedetacheerd zit ontwikkel je daardoor toch een band mee.
Enthousiast?
Kijk eens op de website of er een passende vacature openstaat of stuur een open sollicitatie. Bent u een (potentiële) opdrachtgever en geïnteresseerd om gemotiveerde medewerkers met pit in te huren? Bel ons om te kijken wat wij kunnen bieden.
Vriendelijke groeten,
Tibor Timmers
06-13324000
Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.