Ik ben klaar voor een mooie klus!

Mijn naam is Vincent Achtereekte en ik ben sinds maart van dit jaar werkzaam als junior adviseur RO bij Exsin. Na een korte zoektocht en een tip van een oud-collega ben ik bij Exsin terecht gekomen. Wat gelijk opvalt is het opleidingsprogramma dat Exsin aanbiedt. Hoe lekker is het om na je afstuderen nog échte vakspecifieke kennis op te doen!

Inmiddels ben ik alweer ruim 3 maanden werkzaam, midden in deze gekke tijd. Waar het aan het begin leuk was om collega’s te leren kennen, is thuiswerken inmiddels de norm. Langzaam komen de kantoorbezoeken weer op gang. Desondanks heb ik in de afgelopen tijd veel casussen mogen doen, omdat er een uitgebreid inwerkpakket klaar ligt voor elke nieuwe werknemer.

Leuk is het om deze kennis en vaardigheden bij andere organisaties toe te passen; vaardigheden rondom het toetsen en beoordelen van planologische verzoeken of plannen. Tijdens mijn vorige baan heb ik hier ook een jaar aan mogen werken. En nu ben ik op zoek naar een (leer-)werkplek waar ik bezig mag met deze zaken!

Mijn ambitie is om met elkaar in een leuk team, de burger en zijn plan of voornemen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mocht u dit lezen en kan uw organisatie ondersteuning op het gebied van RO of een (principe)plantoetser (Wabo) gebruiken, mag u altijd contact opnemen. Ik ben klaar voor een mooie klus!

Vincent Achtereekte, Junior Adviseur RO

Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.