Trainer aan het woord | Hans Zomer

Hoi, ik ben Hans Zomer. Trainer en Spreker. Ik help managers en ondernemers bij het bouwen van succesvolle, klantgerichte teams en organisaties. Bij Exsin verzorg ik diverse communicatietrainingen. Zowel voor de opdrachtgevers van Exsin, als voor de medewerkers van Exsin. Zo krijgen bijvoorbeeld alle medewerkers de training Communicatieve vaardigheden voor adviseurs. Met als doel ze nog effectiever te laten communiceren  tijdens hun werk als Toezichthouder, Vergunningverlener of Specialist.

Exsin staat voor mij voor vakmanschap, leergierigheid en samenwerking. Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen dat het een erg fijne opdrachtgever is om voor te werken. Of eigenlijk moet ik zeggen om mee te werken. De lijntjes zijn heel kort, ze staan open voor ideeën en hebben een hele fijne basis van waaruit ze werken, nl: vertrouwen!

Omdat Exsin met mij gaat voor een langdurige samenwerking, leer ik de medewerkers en hun vakgebied steeds beter kennen. Daardoor sluiten de trainingen steeds meer en meer aan op de praktijk. En zijn ze hierdoor hopelijk van nog meer van waarde voor zowel de medewerkers als de klanten van Exsin!

Het is wellicht overbodig om te zeggen, maar ik hoop dat ik nog lang mag genieten van onze samenwerking en wens bovendien iedere omgevingsdienst een professional van Exsin toe!

Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.