De afwisseling maakt mijn baan zo leuk


Zo werk ik maandags op kantoor om controles voor te bereiden en uit te werken en sta ik dinsdags bij de ondernemer op de stoep voor een milieucontrole in de prachtige stad Deventer waar ik zelf ook woon. Op woensdag en donderdag doe ik weer totaal iets anders en ben ik te vinden in het centrum van Arnhem. Hier controleer ik vetafscheiders van horecagelegenheden. Deze werk ik dan de volgende dag uit. Zo zit ik dus de ene helft van de week op kantoor en de andere helft van de week ben ik buiten te vinden.
Elke dag is weer anders en dat maakt dat het werk uitdagend en leuk blijft.
- Noah Schot, Toezichthouder milieu bij Exsin
Sorry, je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! We houden contact.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leesvoer van Exsin.